Nieuws

Wij zijn op zoek naar een advocaat-medewerker met 2 tot 3 jaar ervaring

08 March 2018

VWEW Advocaten (15 advocaten) legt zich sinds 1993 toe op het ondernemingsrecht in de ruime zin van het woord, en is actief in het handelsrecht, vennootschapsrecht, mededingingsrecht, arbeidsrecht, pensioenrecht en fiscaal recht.

Wij zijn op zoek naar een advocaat-medewerker (v/m) met 2 à 3 jaar ervaring en met interesse voor het vennootschapsrecht, contractenrecht en het voeren van commerciële geschillen. De kandidaat is bij voorkeur drietalig (NL/FR/EN).

Meer informatie over ons kantoor vindt u op onze website www.vwew.be

Geïnteresseerd? Stuur uw CV naar Patricia Van Den Borre, VWEW Advocaten, Leuvensesteenweg 369 bus 1, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, of per e-mail naar patricia.vandenborre@vwew-law.be.