Welkom bij VWEW Advocaten

Sinds de oprichting in 1993 draagt VWEW Advocaten dezelfde principes hoog in het vaandel. Zo bieden wij oplossingsgericht advies tegen een competitief tarief, waarbij persoonlijk contact met één van onze vennoten vanzelfsprekend is.

Onze samenleving en het wetgevend kader evolueren voortdurend. Daarom hebben wij de krachten en expertises gebundeld van verschillende specialisten, en zijn wij in volgende domeinen actief:

header_home.jpg

Nieuws

Parlex Autumn Meeting in Leuven - November 17th – 19th 2017

We had the pleasure of hosting the annual Parlex Autumn Meeting in Leuven (Belgium). The Parlex Group is a network of independent law firms specialising in business law, which is active in more than 20 countries. The purpose of The Parlex Group is to ensure that its members' clients can easily obtain specialised legal advice throughout Europe and beyond its borders.

Meer lezen

Parlex Autumn Meeting 2017

VWEW Advocaten welcomes all Parlex members to the Parlex Autumn Meeting in Leuven, starting next Friday, November 17, 2017.

Meer lezen

Hinderpremie voor zelfstandigen en KMO’s

Als uw onderneming hinder ondervindt van openbare werken die de toegang tot uw vestiging ernstig bemoeilijken, kunt u onder bepaalde voorwaarden een hinderpremie krijgen van de Vlaamse overheid. De hinderpremie is een forfaitair bedrag dat u krijgt om u te helpen de nodige maatregelen te treffen en als aanmoediging om te blijven ondernemen.

Meer lezen

Contacteer ons

building.jpg

Cluster Center
Leuvensesteenweg 369
B-1932 St.-Stevens-Woluwe (Zaventem)
Tel.: +32 (0)2 725 60 63
Fax: +32 (0)2 725 70 38
E-mail: info@vwew-law.be

Wegbeschrijving »

Zweitkanzlei :

Quartum Center
Hütte 79 b.23
B-4700 Eupen
Tel./Fax(+32)(0) 87-35 29 16

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven over het reilen en zeilen van het ondernemingsrecht? Interesse in best practices. Geef u dan op voor onze nieuwsbrief. U kunt zich te allen tijde uitschrijven

Graag ontvang ik de nieuwsbrief van VWEW Advocaten.