Welkom bij VWEW Advocaten

Sinds de oprichting in 1993 draagt VWEW Advocaten dezelfde principes hoog in het vaandel. Zo bieden wij oplossingsgericht advies tegen een competitief tarief, waarbij persoonlijk contact met één van onze vennoten vanzelfsprekend is.

Onze samenleving en het wetgevend kader evolueren voortdurend. Daarom hebben wij de krachten en expertises gebundeld van verschillende specialisten, en zijn wij in volgende domeinen actief:

header_home.jpg

Nieuws

VWEW Advocaten bestaat 25 jaar !

Ons kantoor zal op vrijdag 5 oktober as. uitzonderlijk gesloten zijn vanaf 12u30. Aangezien wij in de namiddag slechts beperkt telefonisch bereikbaar zullen zijn, danken wij u voor elk dringend verzoek duidelijk uw naam en telefoonnummer in te spreken. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk contacteren.

Wij danken u.

Meer lezen

Wij zijn op zoek naar een advocaat-medewerker met 2 tot 3 jaar ervaring

VWEW Advocaten (15 advocaten) legt zich sinds 1993 toe op het ondernemingsrecht in de ruime zin van het woord, en is actief in het handelsrecht, vennootschapsrecht, mededingingsrecht, arbeidsrecht, pensioenrecht en fiscaal recht.

Wij zijn op zoek naar een advocaat-medewerker (v/m) met 2 à 3 jaar ervaring en met interesse voor het vennootschapsrecht, contractenrecht en het voeren van commerciële geschillen. De kandidaat is bij voorkeur drietalig (NL/FR/EN).

Meer informatie over ons kantoor vindt u op onze website www.vwew.be

Geïnteresseerd? Stuur uw CV naar Patricia Van Den Borre, VWEW Advocaten, Leuvensesteenweg 369 bus 1, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, of per e-mail naar patricia.vandenborre@vwew-law.be.

Meer lezen

Nieuwe medewerkster vennootschapsrecht en handelsrecht

Het verheugt ons dat Virginie Van Steenkiste het kantoor vervoegt in februari. Virginie studeerde aan de Université Libre de Bruxelles (Lic. 2002) en aan de Fordham University School of Law (LL.M. 2003). In 2011 behaalde zij een Manama Vennootschapsrecht aan de Hogeschool-Universiteit Brussel.

Zij is actief in het vennootschapsrecht en het handelsrecht. Virginie is drietalig (FR, NL, EN) en lid van de balies van Brussel en New York.

Virginie vervangt Bianca Fank, die de balie verlaten heeft, en sinds begin februari deel uitmaakt van het juridisch departement van één van onze belangrijkste cliënten. Wij wensen Bianca veel succes met deze nieuwe uitdaging.

Meer lezen

Contacteer ons

building.jpg

Cluster Center
Leuvensesteenweg 369
B-1932 St.-Stevens-Woluwe (Zaventem)
Tel.: +32 (0)2 725 60 63
Fax: +32 (0)2 725 70 38
E-mail: info@vwew-law.be

Wegbeschrijving »

Zweitkanzlei :

Quartum Center
Hütte 79 b.23
B-4700 Eupen
Tel./Fax(+32)(0) 87-35 29 16

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven over het reilen en zeilen van het ondernemingsrecht? Interesse in best practices. Geef u dan op voor onze nieuwsbrief. U kunt zich te allen tijde uitschrijven

Graag ontvang ik de nieuwsbrief van VWEW Advocaten.